Vooruitblik vliegverkeer 7 – 13 dec 2020 – Schiphol, LVNL en BAS

Maandag 7 december 2020

Nu het vliegverkeer weer opstart, houden Schiphol, LVNL en BAS de buren op de hoogte van wat je de komende tijd in het luchtruim en op de start- en landingsbanen kunt verwachten. Dat doen zij met een factsheet met daarin een vooruitblik op het aantal vluchten per dag en de piekmomenten van de aankomende week. Ook wordt er teruggekeken op de afgelopen week. Bekijk hier het factsheet van deze week op de website van BAS.

Verwachting vliegverkeer | Komende week verwachten we gemiddeld 470 vluchten per dag en dat is een lichte toename ten opzichte van de laatste week van november, toen we gemiddeld 435 vluchten telden.

Piekmomenten | Daarbij verwachten we dagelijks een landings- en startpiek in de ochtend en een startpiek in de avond. Tijdens deze piekmomenten kan er mogelijk een tweede start- of landingsbaan worden ingezet. Welke baan er wanneer wordt ingezet, hangt onder andere af van de weersomstandigheden.

De actuele baansituatie is afhankelijk van weers- en operationele omstandigheden. De meest actuele situatie van dit moment vindt u op de BAS homepage.

Deel dit bericht

21 juli 2023

Verslag Regioforum – 14 april 2023

Lees meer
8 juni 2023

Maatschappelijke Raad Schiphol zoekt een Senior Beleidscoördinator

Lees meer