Vooruitblik vliegverkeer 14 – 20 september 2020 – Schiphol, LVNL, BAS

Vrijdag 11 september 2020

Nu het vliegverkeer weer opstart, houden Schiphol, LVNL en BAS de buren op de hoogte van wat u de komende tijd in het luchtruim en op de start- en landingsbanen kunt verwachten. Dat doen zij met een factsheet met daarin een vooruitblik op het aantal vluchten per dag en de piekmomenten van de aankomende week. Ook wordt teruggekeken op de afgelopen week. Bekijk hier het factsheet van deze week op de website van BAS.

Verwachting vliegverkeer | In de komende week (38) worden gemiddeld 730 vluchten per dag verwacht. Dat is iets minder dan vorige week.

Piekmomenten | Er zullen naar verwachting meerdere piekmomenten zijn in de ochtend, middag en avond. Schiphol verwacht ook deze week vier startpieken en vijf landingspieken per dag. Tijdens de piekmomenten wordt mogelijk een tweede start- of landingsbaan ingezet, bij voorkeur de Kaagbaan en Polderbaan.

De actuele baansituatie is afhankelijk van weers- en operationele omstandigheden en de beschikbaarheid van banen. De meest actuele situatie van dit moment vindt u op de BAS homepage.

Deel dit bericht

21 juli 2023

Verslag Regioforum – 14 april 2023

Lees meer
8 juni 2023

Maatschappelijke Raad Schiphol zoekt een Senior Beleidscoördinator

Lees meer