Vooruitblik vliegverkeer 12 apr – 18 apr 2021 – Schiphol, LVNL en BAS

Dinsdag 13 april 2021

Nu het vliegverkeer weer opstart, houden Schiphol, LVNL en BAS de buren op de hoogte van wat je de komende tijd in het luchtruim en op de start- en landingsbanen kunt verwachten. Dat doen zij met een factsheet met daarin een vooruitblik op het aantal vluchten per dag en de piekmomenten van de aankomende week. Ook wordt er teruggekeken op de afgelopen week. Bekijk hier het factsheet van deze week op de website van BAS.

Verwachting vliegverkeer | Komende week verwachten we gemiddeld 455 vluchten per dag op Schiphol.

Piekmomenten | In piekmomenten of als de omstandigheden daarom vragen kunnen ook de Aalsmeerbaan en de Buitenveldertbaan worden ingezet. Op welke banen geland of gestart wordt, hangt af van de wind- en weersomstandigheden, de beschikbaarheid van de banen en het aanbod van vliegverkeer.

Baanonderhoud | De Polderbaan is tot 10 mei niet beschikbaar vanwege groot onderhoud. Daarom verwachten we meer gebruik te maken van de Kaagbaan en de Zwanenburgbaan.

De actuele baansituatie is afhankelijk van weers- en operationele omstandigheden. De meest actuele situatie van dit moment vindt u op de BAS homepage.

Deel dit bericht

21 juli 2023

Verslag Regioforum – 14 april 2023

Lees meer
8 juni 2023

Maatschappelijke Raad Schiphol zoekt een Senior Beleidscoördinator

Lees meer