Vooruitblik vliegverkeer 1 mrt – 7 mrt 2021 – Schiphol, LVNL en BAS

Maandag 1 maart 2021

Nu het vliegverkeer weer opstart, houden Schiphol, LVNL en BAS de buren op de hoogte van wat je de komende tijd in het luchtruim en op de start- en landingsbanen kunt verwachten. Dat doen zij met een factsheet met daarin een vooruitblik op het aantal vluchten per dag en de piekmomenten van de aankomende week. Ook wordt er teruggekeken op de afgelopen week. Bekijk hier het factsheet van deze week op de website van BAS.

Verwachting vliegverkeer | We verwachten volgende week gemiddeld 405 vluchten per dag.

Baanonderhoud | De Polderbaan is vanwege groot onderhoud niet beschikbaar. In principe blijft de Zwanenburgbaan daardoor de komende tijd meer in gebruik in plaats van de Polderbaan, zowel overdag als ’s nachts. Het groot onderhoud aan de Polderbaan zal in ieder geval tot eind april duren. Door het winterse weer begin februari hebben de werkzaamheden tijdelijk stilgelegen: door de vrieskou was het niet mogelijk om te werken aan de fundering, het asfalt en de verlichting van de baan. Inmiddels zijn de werkzaamheden hervat en wordt onderzocht wat de precieze gevolgen zijn voor de planning.

De actuele baansituatie is afhankelijk van weers- en operationele omstandigheden. De meest actuele situatie van dit moment vindt u op de BAS homepage.

Deel dit bericht

21 juli 2023

Verslag Regioforum – 14 april 2023

Lees meer
8 juni 2023

Maatschappelijke Raad Schiphol zoekt een Senior Beleidscoördinator

Lees meer