Vooruitblik vliegverkeer 05 apr – 11 apr 2021 – Schiphol, LVNL en BAS

Dinsdag 6 april 2021

Nu het vliegverkeer weer opstart, houden Schiphol, LVNL en BAS de buren op de hoogte van wat je de komende tijd in het luchtruim en op de start- en landingsbanen kunt verwachten. Dat doen zij met een factsheet met daarin een vooruitblik op het aantal vluchten per dag en de piekmomenten van de aankomende week. Ook wordt er teruggekeken op de afgelopen week. Bekijk hier het factsheet van deze week op de website van BAS.

Verwachting vliegverkeer | In de week na Pasen verwachten we gemiddeld 460 vluchten per dag op Schiphol.

Piekmomenten | Afhankelijk van het verkeersaanbod zijn er landingspieken in de ochtend en avond gevolgd door startpieken. Tijdens deze piekmomenten maken we gebruik van een tweede start- of landingsbaan.

Baanonderhoud |De Polderbaan is vanwege groot onderhoud niet beschikbaar voor het vliegverkeer. Op welke banen geland of gestart wordt, hangt af van de wind- en weersomstandigheden, de beschikbaarheid van de banen en het aanbod van vliegverkeer.

De actuele baansituatie is afhankelijk van weers- en operationele omstandigheden. De meest actuele situatie van dit moment vindt u op de BAS homepage.

Deel dit bericht

23 januari 2023

Vacature secretaris Maatschappelijke Raad Schiphol

Lees meer
22 december 2022

Kort verslag Regioforum minus BRS 16 december 2022

Lees meer