Polderbaan vanaf 17 augustus in onderhoud

Maandag 3 augustus 2015

De Polderbaan is van maandag 17 tot en met dinsdag 25 augustus buiten gebruik voor groot onderhoud en werkzaamheden aan het lichtbesturingssysteem. Naar verwachting gebruikt Schiphol in deze periode vaker de Zwanenburgbaan, Aalsmeerbaan en Buitenveldertbaan.

Amsterdam Airport Schiphol vernieuwt dit jaar de lichtinstallaties op alle start- en landingsbanen. Gelijktijdig wordt het onderhoud aan de banen uitgevoerd, zodat de banen niet langer dan noodzakelijk buiten gebruik zijn. Door het onderhoud aan de Polderbaan kunnen tussen 23:00 en 6:00 uur de Zwanenburgbaan en Aalsmeerbaan ingezet worden. Hiervoor is een ontheffing verleend. Het afwijkende baangebruik kan leiden tot extra hinder.

De onderhoudsperiode van de Polderbaan is vijf dagen korter dan oorspronkelijk was voorzien. Klik hier voor meer informatie over het geplande onderhoud aan de Polderbaan.

Voor informatie of vragen over het vliegverkeer tijdens de werkzaamheden kunt u contact met opnemen met het Bewonersaanspreekpunt Schiphol (Bas) via 020-601 55 55, of raadpleeg de website: www.bezoekbas.nl.

Deel dit bericht

21 juli 2023

Verslag Regioforum – 14 april 2023

Lees meer
8 juni 2023

Maatschappelijke Raad Schiphol zoekt een Senior Beleidscoördinator

Lees meer