Onderhoud Zwanenburgbaan

Maandag 4 maart 2019

Van 10 maart tot en met 21 april zal de Zwanenburgbaan niet beschikbaar zijn vanwege geplande onderhoudswerkzaamheden. Tijdens het onderhoud zullen gelijktijdig het asfalt, markeringen, verlichting en bekabeling vernieuwd worden. Waar mogelijk wordt baanverlichting vervangen door duurzame LED-verlichting.

Tijdens deze periode zal de Buitenveldertbaan vaker gebruikt worden. In uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat vliegtuigen in de nachtelijke uren de Aalsmeerbaan gebruiken. Met de gemeente Aalsmeer en bewonersverenigingen heeft Schiphol afgesproken dat de Aalsmeerbaan alleen wordt ingezet als de Kaagbaan niet inzetbaar is vanwege weersomstandigheden.

Na afloop van de werkzaamheden zijn er op tien nachten in de periode van 21 april tot en met 9 mei veegwerkzaamheden gepland. Het effect van deze werkzaamheden op het baangebruik is naar verwachting minimaal.

Voor meer informatie of vragen kunnen omwonenden contact opnemen met het Bewonersaanspreekpunt Schiphol (BAS). Dit kan via 020-6015555 of  www.bezoekbas.nl. Hier staan data van regulier en groot onderhoud van de andere banen op Schiphol.

Deel dit bericht

13 maart 2023

MRS: geluidsnormen Schiphol niet oprekken maar hinder beperken

Lees meer
27 februari 2023

Interim Officemanager Omgevingsraad Schiphol – per direct

Lees meer