Informatiesessie (onderhouds-) werkzaamheden Schiphol 2020

Donderdag 12 december 2019

Op woensdag 11 december 2029 vond de Informatiesessie (onderhouds-) werkzaamheden Schiphol 2020 plaats. Elk jaar vinden op Schiphol diverse werkzaamheden plaats in het kader van onderhoud, verbouwing en/of vernieuwing van de fysieke en digitale infrastructuur van de luchthaven. In een aantal gevallen zijn start en landingsbanen en/of taxibanen tijdelijk buiten gebruik. In deze situaties is sprake van afwijkend baangebruik met als resultaat daarvan een andere verdeling van de geluidsbelasting over de omgeving.

Tijdens deze bijeenkomst heeft Schiphol de planning gepresenteerd van (onderhouds-) werkzaamheden met effecten op het baangebruik voor 2020. Er is een toelichting gegeven op de achterliggende (onderhouds-) strategie en de totstandkoming van de planning. Ook is ingegaan op de verwachte impact van de werkzaamheden op het baangebruik en de wijze waarop communicatie hierover in aanloop naar de werkzaamheden zal plaatsvinden.

De presentatie gegeven door Heijmans aangaande het onderhoud en de werkzaamheden kunt u hier vinden. De presentatie van Schiphol met de de verwachte planning kunt u hier vinden.

Deel dit bericht

21 juli 2023

Verslag Regioforum – 14 april 2023

Lees meer
8 juni 2023

Maatschappelijke Raad Schiphol zoekt een Senior Beleidscoördinator

Lees meer