Privacyreglement en voorwaarden voor deelname maatschappelijke consultatie

Om mee te kunnen doen aan de consultatie dient u uw naam of de naam van uw bedrijf of organisatie, postcode en e-mail adres op te geven. Uw gegevens worden op behoorlijke en zorgvuldige wijze en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) verwerkt.

Uw naam of de naam van uw bedrijf of organisatie en de woon- of vestigingsplaats worden met uw reactie geplaatst op de website voor internetconsultatie. Als u daar bezwaar tegen heeft, kunt u dat kenbaar maken op het formulier waarop u ook uw reactie geeft. In dat geval worden uw bijdrage en persoonsgegevens niet gepubliceerd, maar wel als reactie verwerkt. Uw persoonsgegevens worden ook gebruikt om u via de e-mail een ontvangstbevestiging te sturen en u op de hoogte te houden van ontwikkelingen in de consultatie.

De Omgevingsraad Schiphol behoudt zich het recht voor om zonder bericht aan de afzender, bijdragen te verwijderen die aanstootgevend zijn (bijvoorbeeld bijdragen die discriminerend of beledigend zijn, die schuttingtaal bevatten, of aanzetten tot haat) of die op een andere manier misbruik maken van de mogelijkheden van de site.